Бионсе на 40

04 септември 2021 07:14

Снимки: Getty Images

След повече от две десетилетия под светлината на прожекторите, Бионсе се превърна в много повече от поп икона. Тя е културна сила, която се противопоставя на очакванията и трансформира начина, по който разбираме силата на изкуството, за да промени и начина, по който виждаме себе си и тези около нас.

Бионсе показа доста плът в рокля от кристали (ГАЛЕРИЯ)

Така ли звуча? Това ли искам да изпратя на света? Това са въпроси, на които певицата си отговаря на всеки свой юбилей. Сега, на 40 години, които навършва днес - 4 септември, Бионсе приема нещата по-неглиже, вслушва се в собствения си глас повече и загърбва миналото.

Тоалетите на Бионсе - стил и екстравагантност (ГАЛЕРИЯ)

“Първите години от живота ми бяха посветени на сбъдването на мечтите ми. Бях интроверт, не говорех много. Но на сцената се чувствах в безопасност. На 10 години вече имах над 50 записани песни в студио. Когато бях тийнейджър, исках да намеря смисълът. 20-те ми години бяха за изграждане на здрава основа за кариерата ми”, споделя певицата в откровено интервю пред „Харпър Базар”.

Бионсе с исторически рекорд на наградите "Грами" (ВИДЕО)

Тя разказа пред изданието, че години наред е опитвала да надскочи себе си и да се подобри. Непрестанно е опитвала да достигне нови и нови върхове. Но вече е сложила точка.
 
„Сега съм достигнала период, в който вече не се състезавам със себе си. Нямам интерес да ровя в миналото. То си е минало”, споделя Бионсе.

Още любопитни галерии и новини:

РОДЕНА ЗВЕЗДА: Блу Айви Картър - малката покорителка на сърца (ГАЛЕРИЯ)

Бионсе сподели емоционално видео със семейството си (ВИДЕО)

БРЕМЕННАТА БИОНСЕ: Звездата публикува изумителни снимки (ГАЛЕРИЯ)

Бионсе показа коремчето си на наградите "Грами" (ГАЛЕРИЯ)

Бионсе организира бебешко парти в африкански стил (ВИДЕО+СНИМКИ)

Шест бавачки бдят над близнаците на Бионсе

Бионсе: Тежах 100 килограма (СНИМКИ)

R&B дивата Бионсе на 38 г. (СНИМКИ)

Бионсе в една различна фотосесия (СНИМКИ)