УСМИВКАТА НА ХОЛИВУД: Джулия Робъртс празнува рожден ден

27 октомври 2021 13:34

Снимки: gettyimages

Невероятната чаровница на Холивуд – Джулия Робъртс, празнува 54-ия си рожден ден. И днес, като и в началото на кариерата си, една от най-широките усмивки в киното продължава да блести. И може би не случайно. Вече три десетилетия тя се радва на шеметна кариера и прозвището Хубавата жена.

СНИМКИ НА ДЖУЛИЯ РОБЪРТС ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ВИЖТЕ ТУК

Успехът е с нея още от първите й филми. Първата си номинация за „Оскар” получава през 1989 г. за ролята й на млада съпруга диабетичка в „Стоманени магнолии”.

Истински фурор прави година по-късно с ролята си на Вивиан в „Хубава жена”. Филмът става една от най-популярните романтични комедии в историята на киното и все още се върти на малкия екран.

Следват филми като „Сватбата на най-добрия ми приятел”, „Нотинг Хил”, „Булката беглец”, „Бандата на Оушън”, „Бандата на Оушън 2”, „Ерин Брокович", „Войната на Чарли Уилсън”, „Денят на влюбените”, „Яж, моли се и обичай” и „Огледалце, огледалце”.

Към днешна дата Джулия Робъртс е една от най-добре платените звезди в Холивуд. Въпреки това няма звезда в Алеята на славата.

Хубавата жена обаче влиза в класацията „50-те най-красиви личности в света“ на списание „People“ 12 пъти. През 2011 г. е обявена за една от 100-те най-сексапилни жени на всички времена в класацията на списание „Менс Хелт”. През 2001 г. списание „Лейдис Хоум Джърнал” я поставя на 11-о място сред най-влиятелните жени в САЩ.

Още любопитни новини:

Джулия Робъртс "превзе" Париж с прозрачна рокля (СНИМКИ)

Как станаха известни най-добрите модели в света (ГАЛЕРИЯ)

БОГИНИ: Звезди, постигнали уникални трансформации във външния си вид (ГАЛЕРИЯ)

Звезди, доказали, че годините са просто цифра (ГАЛЕРИЯ)

Най-красивите дами в кралските семейства по света (ГАЛЕРИЯ)

Най-красивите майки сред звездите (ГАЛЕРИЯ)

Красавиците от 50-те и 60-те – без пластики и фотошоп (ГАЛЕРИЯ)

ВРЕМЕТО НЕ ПРОЩАВА: Световните секссимволи – преди и сега (ГАЛЕРИЯ)

Топ 20 на най-чаровните известни мъже в света (ГАЛЕРИЯ)

Джулия Робъртс се развежда, може да изгуби 200 милиона долара

ОТНОВО ЗАЕДНО: Джордж Клуни и Джулия Робъртс се събират на големия екран

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.