Марко Георгиев

Марко Георгиев

Главен готвач, 27 г., Дибич

 

Марко се занимава с кулинария от 3 години, но вече има сериозни постижения зад гърба си. Споделя, че мечтае за собствен ресторант, в който хората забравят проблемите си и се хранят с удоволствие. Определя себе си като подреден и организиран, но понякога прекалено взискателен към колегите и подчинените си. Не обича да губи и дава всичко от себе си, за да не се случва това.

Любимите му шеф готвачи са Гордън Рамзи и Марко Пиер Уайт. Мисли, че именно те са повлияли най-много на неговия стил в кухнята. Горд е, че ще участва в състезанието заради шанса да покаже уменията си и да промени живота си към по-добро.

Марко завърши на шесто място своето участие в Hell's Kitchen България.