Здравей, България, Честита Нова Година! Нека да е здрави и успешна. Благодаря Ви, че Ви има, за да могат хората да изразят някакво недоволство, евентуално да бъдат чути и институциите да се самосезират.

Прилагам Ви няколко снимки за предполагами незаконни сметища, тъй като не изглежда да са на мястото си. Еднственият път, който води до к.к."Шкорпиловци" е минавайки през Старо Оряхово и сравнително новопостроения стадион, както и Ново Оряхово (общ.Долни Чифлик, област Варненска).

Курортния комплекс "Шкорполовци" е посещавано място през лятото от много туристи – български и чужди граждани, както и през зимата поради закупени имоти от чужди граждани. Минавайки по този път може да се види, как малко по малко боклукът прераства в сметище и няма кой да обърне внимание. Гледката е уникална. 

Очевадно е, че няма контрол от община Долни Чифлик или ако има, съжалявам, но не съм разбрала и фактите показват друго.

Прилагам снимки: Снимка №1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 и 13 – Всичко това засега е срещу и в близост до новия стадион.

Снимка № 14 и 15 – Това е чешма, където всички спират за да напълнят туби с чиста вода. Със сигурност ако се направи ремонт на чешмата няма да струва толкова, колкото общината ще плати за извозването на боклука.

Снимка № 16, 17 и 18. Разхождайки се в курортния комплекс "Шкорпиловци", непосредствено до място, където много от туристите се хранят, години наред виждаме тези разрушени бунгала. Проява на вандалщина или яростен пристъп на собственика, можем само да гадаем.

Благодаря Ви ! Усмихнат ден