Вижте и другите теми в сряда...

- В рубрика "Моето бебе" ще говорим за кърменето - какво да яде и какво да избягва майката, ако иска да има достатъчно и качествена кърма за детето си; колко е важно естественото хранене за новородените и за какво трябва майката да е особено внимателна през този период на майчинството?  

Събеседник по темата ще е Христина Янева - доброволен консултант и заместник-председател на Национална асоциация "Подкрепа за кърмене".

Ко-водещата Дани Колева с едномесечната си дъщеря Дарис и други майки с бебета ще демонстрират различни пози за кърмене в студиото. 

- За какво е полезно лененото семе?  Какви са приложенията на безценните му качества и свойства в ежедневието на съвременната жена

Гост – доц. Светослав Ханджиев, диетолог

- "Пълна промяна" 4 години по-късно.

Какво се случва с трима от участниците в едно от най-успешните риалити предавания на Нова телевизия и магьосниците направили възможна тяхната пълна промяна?

В студиото ще гостуват д-р Ильо Стоянов, който идва с участничката, на която е направил най-много корекции - Славка Христова, д-р Николай Георгиев с Ваня Иванова и д-р Антон Тонев - променил живота на "жената-мъж" Дарина Александрова.