Васил Иванов, Петко Бочаров, Мария Илиева, Меглена Кунева и Анастасия Мозер са първите гости...

Първата седмица на Марк О’Селски в ефира на Нова ТВ ще започне с доайена на журналистиката в България и най-старият действащ журналист в Европа – Петко Бочаров.

Изборът на Марк не е случаен и се надява, че бай Петко ще му е на късмет в така важното първо предаване и ще му покаже тънкостите на занаята. От него ще разберем коя от трите Българии, в които е живял, му е най-много на сърце, както и кои картини, лица и събития са му повлияли през изминалите години.

Защо подкрепя Бойко Борисов и Цветан Цветанов, може ли да се оцелее на 92-годишна възраст без лаптоп и коя е тайната на неостаряващия дух, ще разберат само зрителите на Марк О’Селски и Нова ТВ на 21 март, понеделник, 23.00 ч.

На 22 март ще стане ясно, че дори и магаретата се разнежват на Първа пролет. Това ще докаже Марк О’Селски във вторник вечерта, когато на гости в „На инат” ще бъде една негова любимка с вечно пролетна усмивка – една от най-лъчезарните певици в България, жената с кадифето в гласа – Мария Илиева.

В сряда Марк ще отдаде заслуженото на жените в политиката. До него ще застане една от най-фините дами, стъпвали в Европейския парламент и комисия – бившият комисар по правата на потребителите Меглена Кунева.

На 24 март в "На инат" по Нова ТВ зрителите ще видят интервюто на Марк с Анастасия Мозер, която пристига директно от Вашингтон, за да обяви, че окончателно се отказва от политиката и отстъпва лидерския си пост.

Първата седмица в Нова ТВ Марк ще закрие с едно от емблематичните лица на медиата и един от най-талантливите разследващи журналисти в България Васил Иванов.

Той ще разкаже за най-известните си разследвания и дали е лесно да се живее между заплахи и бомбени атентати. Какво е Бойко Борисов да те хвали, а Христо Стоичков да те ругае, повече врагове или повече приятели ти създава разследващата журналистика, ще разкаже самият Васил Иванов в петък, 24 март от 23.00 ч. по Нова ТВ.