Физически тормоз от извънземни в село Дибич...

Нова стряскаща история от отвъдното показа екип на "На кафе".

Тя бе от дома на семейство Чапразови.

Преди около 20 години в предишния им дом в село Дибич започват страховити и необясними явления, които превръщат живота им в кошмар в продължение на 10 години.

Вследствие на това семейството се премества да живее в град Лясковец.

Днес Чапразови се върнаха с ужас към спомените си от онова време.

Теодора, която тогава била на 12 години, разказа, че всичко започнало със странни шумове и почуквания в дома им. Това продължило две седмици.

"След това започнаха да се местят предмети. Хладилникът и масата се озоваваха от единия ъгъл на стаята в другия. Хвърчаха книги, вази и саксии", разказа Теодора.

След това започнал и физически тормоз върху нея. Тялото й се схващало, имало и дни, в които била парализирана от кръста надолу. Случвало й се е дори да оглушава, онемява и ослепява.

"Не знаех дали ще оцелея, или ще умра", с ужас продължи разказа си Теодора.

Родителите й допълниха, че изпадала в транс и не се хранела. Събаряли я от дивана на земята и трябвало да мине време, за да се оправи.

Теодора дори започнала да вижда извънземните като силуети.
"Имаха различна форма - някои изглеждаха като хора, а други като чудовища", сподели тя.

Теодора показа рисунки, на които е изобразявала извънземните, които вижда. Тя дори разговаряла с тях, а те се представяли с имена, които фигурират на рисунките.

Имало е дори война между добрите и лошите извънземни. Добрите са се грижили за нея и не са давали на лошите да я наранят.

Чуйте още ужасяващи подробности за историята на Теодора във видеото.