Стартира клубен тур из България!

Най-мащабното лятно музикално събитие Spirit of Burgas тази година излиза извън рамките на трите фестивални дни и в средата на март тръгва на клубно турне из цялата страна.

То ще подгрее голямото събитие на Централния плаж в Бургас на 12, 13 и 14 август 2011 г.

Партитата ще дадат възможност на почитателите на хубавата музика да изживеят отново емоциите от изминалото лято и да се настроят за предстоящия сезон.

Клубният тур ще протече в две вълни – пролетна и лятна. Първата стратира от първия ден на пролетта – 22 март. Втората вълна ще обхване част от май и юни.

По време на партита ще звучи музиката на артистите, участвали в изминалите издания на фестивала, както и тези, които ще се появят на тазгодишния Spirit of Burgas.

DJ Fozzy и Мартин от клуб "Строежа" ще пренесат публиката в спомени от случилото се на морския бряг в горещите августовски нощи на 2008-ма, 2009-та и 2010-та. Специален гост на партитата ще е DJ Darkstep, съпътстван от MC Negy от прочутия лейбъл ILLMATE.

Началото е 22 март, мястото - клуб "Строежа", часът  - 21.00. Участниците в клубния тур ще имат уникалния шанс да спечелят награди. По време на всяко парти ще се разиграва томбола, в която ще може да участва всеки, закупил билет за партито. Наградите от томболата ще са безплатни билети за трите фестивални дни.

Важна част от първата вълна на клубния тур е изборът на едно момиче или момче, което да влезе в ролята на първия TV Presenter на фестивала. В качеството си на такъв, избраникът ще има уникалната възможност да се присъедини към екипа на Spirit of Burgas и да бъде част от фестивалната атмосфера. Той или тя ще получи достъп до бекстейдж зоните на музикалното събитие и ще има шанса да разговаря с артистите.

Ето и датите на клубния тур:

22 март, вторник – София, клуб "Строежа" 25 март, петък – Благоевград, клуб "Underground"
26 март, събота – Банско, клуб "Base Camp"
8 април, петък – Пловдив, клуб "Петното"
9 април, събота – Сливен, клуб "Тангра"
16 април, събота – Габрово, клуб "Faces"
21 април, четвъртък - Стара Загора, клуб "Paralaks"
22 април, петък – Бургас, клуб "Bizarre"
23 април, събота – Варна, клуб "Vintage 33"

Организаторите пускат специални 1000 промо-билета за трите фестивални дни на Spirit of Burgas на цена от 99 лева, а стартът на продажбата им е на 21 март. След изчерпването им цените ще са:

- предварителна продажба:1-дневен билет - 50 лева
3-дневен билет - 120 лева
3-дневен билет за къмпинга – 30 лева

- по време на фестивала:1-дневен билет - 60 лева
3-дневен билет - 140 лева