Тръпнещ в очакване на Възкресението 46-годишният Лъчезар Д. се наливал с алкохол цял ден, някъде към 22 часа започнал да посяга на двете си дъщери. За да отреже неблагочестивите му мераци, съпругата му грабнала машата от печката и я стоварила два-три пъти върху главата му.

Съпружески гняв се стовари буквално върху главата на нечестив благоевградчанин, посегнал на дъщерите си в святата нощ, часове преди Възкресението, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

Оръжието на възмездието било маша за печка, грабната от съпругата му. Тя подействала отрезвяващо върху главата на 46-годишният Лъчезар Д. от село Рилци край Благоевград. Тръпнещ в очакване на Възкресението той се наливал вчера цял ден, някъде към 22 часа започнал да посяга на двете си дъщери. За да отреже неблагочестивите му мераци, съпругата му грабнала машата от печката и я стоварила два-три пъти върху главата на Лъчезар. Извикала и полиция. С патрулка пострадалият, който бил със сцепено от ударите чело, е приет и обработен от дежурните лекари в благоевградската болница, след което е закопчан в полицейския арест. Там, пиян до козирката проспал Възкресението Христово. /БГНЕС