Quiz365 стартира през октомври миналата година и вече има постоянни участници и фенове в цяла България. Ако все още не си участвал в куиза на футболна тема, сега имаш възможност да се включиш, защото за наградния фонд на играта предстоят интересни времена...

На 7 май отбор Миньоро ще имат възможността да споделят своите коментари за футболната игра в Нова Спорт благодарение на редовното си участие в quiz365 - игра за тези, които познават футбола по-добре и от себе си.

 

Quiz365 стартира през октомври миналата година и вече има постоянни участници и фенове в цяла България. Ако все още не си участвал в куиза на футболна тема, сега имаш възможност да се включиш, защото за наградния фонд на играта предстоят интересни времена.

 

В следващите срещи ще раздадем някои от по-паметните си награди - като например ваучер за автентичен ромски оркестър, за който така или иначе мечтаеш от отдавна.

 

Списъкът с наградите включва още аранжимент, запис и излъчване по радиото на собственият ви, официален химн на отбора. Ще помогнем и с текста, ако имате нужда.

 

И последно, но не по важност - в една от предстоящите седмици победителите ще получат спален комплект, брандиран с екипа на Лозенец Юнайтед, с който ти и по-добрата ти половинка (ако ти се намира такава) ставате професионалисти от главата надолу всеки път, в който се завиете.

 

Нямаме представа какво всъщност правиш с времето си, но ако все още не си се регистрирал на www.quiz365.bg, все още не е късно да се включиш в играта. Там можеш освен да следиш новините около куиза и да играеш в онлайн версията.

 

В game.quiz365.bg можеш да предизвикаш друг играч на двубой по някоя от познатите вече теми - български, европейски и световен футбол. Тук можеш да демонстрираш бързина, техника и тънко разбиране на футболната материя срещу реални съперници или пък да играеш сам. Участваш в турнири, предизвикваш други играчи, трупаш точки. И всичко това, без да ставаш от любимия си стол.