\"На мен ми се иска Иван да е кумата, защото е по-емоционален и мога винаги да се облегна на неговото рамо!”\"– сподели Бианка. \"Искам ги по малки сладки къдрави гащички!\". Така булката изрази предпочитанията си за облеклото на кумовете.

Бъдещите г-н и г-жа Супер Бианка искат Иван & Андрей да са техни кумове, но все още не могат да решат кой от двамата да е кумата. \"На мен ми се иска Иван да е кумата, защото е по-емоционален и мога винаги да се облегна на неговото рамо!"\"– сподели Бианка. \"Искам ги по малки сладки къдрави гащички!\". Така булката изрази предпочитанията си за облеклото на кумовете. От своя страна Иван & Андрей казаха \"ДА\" на бъдещото супербианско семейство и официално приеха да кумуват на сватбата им в Лас Вегас.

 

Двамата шоумени веднага се разпределиха и се разбраха Иван да отиде на моминското парти, а  Андрей на ергенското.

 

Бианка има много варианти в главата си, за това как иска да се врече в любов на Георги. Едно от най-големите й желания е сватбата да бъде в Лас Вегас, защото там има Барби църква, розова отвътре и отвън. Представя си да ги венчае Елвис, Роби Уилямс, Фреди Меркюри или цялата група „Куин". Фантазиите на малката сладка водеща не спират дотук. Тя иска да пристигне в розова каляска със звънчета и розови кончета, или да слезне от лодка с развяти коси като Рапунцел или Ариел. Супер героинята възнамерява да си избере рокля от някое филмче на \"Дисни\".

 

Облеклото на своя годеник Бианка вижда така: \"Аз много го харесвам в едно костюмче, дето си ходи вкъщи, на мишле!\".

 

Двамата младоженци мечтаят да обиколят Щатите за своя меден месец.

 

На въпрос дали искат деца, мъжът в семейството отговори: \"След 4-5 години ще видим!\".

 

\"Искаме да се оженим, защото смятаме, че се обичаме, а какво ще стане, само Бог ще реши!\" – заяви бъдещата булка.