В изключително лично и откровено интервю пред Валерия Велева големият режисьор споделя, че сънува често гласа си, но след това се събужда и му се иска да не се е будил въобще...

Режисьорът Рангел Вълчанов претърпя тежка операция от рак на гърлото и остана без гласни струни. Валерия Велева направи едно необичайно интервю с него в \"По пантофи\" по \"Станция Нова\". Помощник в \"превода\" е дъщерята на Рангел Ани.


Вълчанов твърди, че се чувства прекрасно и идеално. Казва, че е спечелил и тази битка, но засега. На въпроса дали е видял тунела на границата между живота и смъртта, режисьорът се пошегува, че всъщност сега е в тунел, но в тунела вижда Валерия Велева и дъщеря си Ани.


\"Изглежда и сега Бог ми помогна, щом се държа още\", откровено сподели Рангел. \"На глупавия човек, дай му дух и се оправя\", продължи с чувството си за хумор той.


Режисьорът дори не помни колко операции има – претърпял е хирургическа намеса на стомаха, на дебелото черво, на белия дроб е, на очите, ушите и накрая – на гласните струни.


\"Сънувам много често гласа си и е много неприятно. Кеф ми е и се събуждам и... не мога да говоря... По-добре да не се будя. Има много неща, които съжалявам, че не съм казал. Искам да говоря непрекъснато, на руски, на английски...\", разкри Рангел Вълчанов.


Гледайте цялото интервю на Валерия Велева на Nova Play.