Деян Неделчев направи премиера на най-новата си песен от серията с флорални заглавия - \"На полянката\". Певецът толкова се вживя в изпълнението си, че се качи да танцува бос върху бюрото на Иван & Андрей.

На 17 май Иван и Андрей се завърнаха от Кан, за да проведат две част от първите годишни награди на \"Шоуто на Иван и Андрей\".


Премиерът Бойко Борисов грабна две от призовете в различните категории.


Нищо неподозиращият Деян Неделчев бе специален гост във вечерното шоу на Нова телевизия, защото му бе присъдена награда за цялостен принос.

 

Двамата водещи лично му връчиха статуетка с икебана. Жизнерадостният изпълнител бе изключително развълнуван, тъй като не можеше да спре да благодари на хората, които са били до него и са му помагали през годините. Певецът, известен още като \"Икебаната\", не пропусна да изрази признателността си към Иван и Андрей с думите: \"Благодаря ви! Вие сте моя кадем!\".


Освен това Неделчев анонсира, че подготвя нов хит на есен, с работното заглавие \"Пътешествие в Азия с Иван, Андрей и Деян\". С това той загатна участието на забавните ТВ продуценти в клипа на парчето.


Деян Неделчев направи премиера на най-новата си песен от серията с флорални заглавия - \"На полянката\". Певецът толкова се вживя в изпълнението си, че се качи да танцува бос върху бюрото на водещите. Двамата шоумени също не останах aбезразлични и се забавляваха от сърце като дадоха всичко от себе си в танците.