След като превърна своето отслабване в убийствена медийна сензация, дебютиращият фолк певец Живко Добрев атакува с клипа \"Малко дрешки\"...

След като превърна своето отслабване в убийствена медийна сензация, дебютиращият фолк певец Живко Добрев атакува с клипа \"Малко дрешки\".

 

Основна роля във видеото е поверена на сластната Драгана. Действието се развива в затъмнен бар, където коктейлите са в задължителните ярки цветове.

 

Черешката на тортата е поднесена във формата на целувки, от които би настръхнала и самата Мадона в еротичния си период.

 

Любопитното е, че Живко се е запознал със знойната моделка в социалната мрежа и му \"допаднало джобното гадже с люта македонска кръв\".

 

По всичко личи, че Драгана достойно може да конкурира по визия и артистичност Николета Лозанова и Златка Райкова взети заедно.

 

Според клюките по време на снимките между нея и изпълнителя се разгорещили страсти. Няма информация обаче как и дали са продължили. Най-вероятно ще ви учудим като кажем, че текстът на парчето е писан от жена.

 

Тина Денчева 100% е успяла да пресъздаде очарованието на чалга културата. И ако често оправданията са, че жанрът е създаден по-скоро да забавлява, отколкото да възпитава, ще се надяваме единствено гледайки клипа по-младите зрители да не се подлъжат, че трябва да изглеждат и да се държат по подобен начин.