Сидеров свика извънредна пресконференция и обяви, че за безкористната и джентълменска 2-годишна подкрепа ГЕРБ са се отплатили с подлост...

Изненадващо депутатите на ГЕРБ в парламента не подкрепиха Волен Сидеров за председател на Комисията по корупция, конфликта на интереси и парламентарна етика.

 

Лидерът на \"Атака\" трябваше да заеме поста, след като бившият му съпартиец Валентин Николов напусна партията и стана независим депутат.

 

При вота в залата в последния момент 67 депутати на ГЕРБ гласуваха \"против\" и \"въздържал се\". Така Сидеров не беше избран.

 

Заедно с цялата група на \"Атака\" той свика извънредна пресконференция и обяви, че за безкористната и джентълменска 2-годишна подкрепа ГЕРБ са се отплатили с подлост.

 

Той не обясни как депутатите на \"Атака\" ще гласуват по време на вота на недоверие, който опозицията готви срещу правителството.

 

\"Ние опозиция сме били. ГЕРБ да си помислят. Много са неподготвени за опозиция като нас. Много ще е болно\", закани се на управляващите Волен Сидеров.