Май блондинското излъчване тотално й е писнало...

За разлика от колежките си Емилия никога не е била експериментаторски настроена – или поне до лято 2011, когато успя да затвори устата на модните критици.

 

Май блондинското излъчване тотално й е писнало, тъй като половинката на Коко Динев е решила да изпъкне сред женската конкуренция с червен цвят на косата.

 

Нюансът е идентичен с този на Лейди Гага от последната й фотосесия, но това са подробности и най-вероятно си е чисто съвпадение.

 

Гледайки клипа \"Щом така го искаш\" оставаме изненадани, че освен стандартни танци и позиране с тоалети, Емилия изживява сериозна любовна драма.

 

Тя пристига в лъскав клуб на още по-лъскав мотор и остава неприятно изненадана, когато заварва любимия, заобиколен от множество жени. Червенокосата дива решава да се бори за него като го изкушава със сексапил.

 

Конкуренцията обаче е твърде голяма. Оттам нататък се почва едно лудо преследване в заведението. Той я търси, тя му бяга, но тайно го наблюдава. Стената ги разделя и двамата страдат. Той се утешава с други, но мисли единствено за нея.

 

Съвсем не става ясно защо фолкпримата лежи на бара. Може би се е изморила от танци и си е полегнала да си почине, като използва случая да покаже изваяни крака.

 

Как ви харесва повече ще прецените сами. А дали \"Щом така го искаш\" ще се превърне в мега летен хит, ще покаже само времето.