\"Най-хубавото нещо в моя живот, моята единствена и най-голяма любов – това е музиката.\"...

В последната събота на юни от 22.00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид \"Горещо\" е Димитър Ковачев-Фънки.

 

\"Най-хубавото нещо в моя живот, моята единствена и най-голяма любов – това е музиката.\" – признава Фънки и разкрива тайни за големите звезди на музикалната сцена, идвали у нас. Той разказва и много забавни случки: "Джипси Кингс" откраднаха три одеала от хотела. То им е в кръвта на хората – номади, аз ги разбирам... Ла Тоя Джаксън – на морето – аз ходих с една чаша с вода и вътре - люти чушки. Яде като бясна!..."


Фънки разкрива какво остава скрито от публиката на концертите на най-големите световни звезди като Мадона и Металика.


Фънки признава, че има над трийсет китари, до които дори жена му няма достъп: "Книги и китари аз пипам само. Когато си купя книга, аз не разрешавам никой да ми я пипа и да я чете преди мен. Първо аз чета и тогава – всички останали. А китарите – това е особена връзка. Аз обичам китарите си, защото всяка една от тях е специална. Всяка една е свързана със спомени и аз си ги бърша, чистя, сменям струни..."


Фънки говори и за личния си живот. "Имам чувството, че съм роден женен. Имам чувството, че няма да мога да живея без нея." – признава той и разказва как са се запознали със съпругата си. Признава, че не е амбициозен баща и е приятел със сина си.


Тази събота "Горещо" гостува в дома на Мариана Везнева, която твърди, че единствена в света е успяла да разчете посланията от житните кръгове в Англия. Тя разкрива каква информация е закодирана, какво е посланието и защо именно тя само е успяла да разгадае мистерията на житните кръгове.