Главни герои този път са Любо, Дони, Мая Бежанска, Краси Каракачанов и Юлиана Дончева...

Поредната доза усмивки и положителни емоции ще донесат новите пет епизода от четвъртата седмица от \"Черешката на тортата\".

 

Главни герои в този мини сериал са Любо Киров, бившият вокал на група \"Те\", певецът и поклонник на Тибет Дони, актрисата Мая Бежанска, войводата Краси Каракачанов и красивата Юлиана Дончева.

Изпълнителят на \"Има ли цветя\" ще бъде първият домакин. Той приготви на гостите изцяло рибно меню и вдигна летвата още от първата вечер. Всички му дадоха много високи оценки, с което доказа, че освен изключително добър музикант е и страхотен кулинар, но и гостоприемник.

Като най-кутцузлийска, но и не по-малко шантава може да се определи  вечерята при Дони, който, без изненада, се впусна в тибетската кухня. Съпругът на Нети сервира първо, второ и десерт, изцяло от ориз. Голям беше интересът и към тибетския чай, който се прави със специално масло, мляко и сол.

 

Лидерът на ВМРО Краси Каракачанов спечели гостите си с уникалната си колекция стари оръжия, друсан войводски кебап и много специална ракия.

Май Бежанска, която навремето изпя с Камен и Вълдобрев песента за белите маратонки, покани гостите си в приказната местност Юндола, където качи гостите си на коне. Там Любо почти се задоми...

За Юлиана Дончева остана последният ден, в който гвоздей беше двойникът на Брус Уилис. И това не е всичко. Юлиана хвърли по едно кафе на гостите си и погледна в бъдещето им. Накрая двама от участниците бяха на първо място с общ брой точки. Единият категорично отстъпи плакета на другия...


Бъдете всяка делнична вечер, точно в 20.00 часа, с \"Черешката на тортата\"!