Певицата представи най-новата си песен \"Надежда\", с която дава началото на благотворителната кампания \"Да подарим надежда\"...

По време на вторите Балкански музикални награди Джина Стоева представи най-новата си песен \"Надежда\". С нея се дава началото на благотворителната кампания \"Да подарим надежда\".

 

Целта е да подпомогне японското население, пострадало от разрушителните земетресения и последвалото ги цунами през последните месеци.

 

Вдъхновена от събитията в Страната на изгряващото слънце певицата пише текста сама.

 

Въпреки че баладата е изключително лирична, а кадрите ни показват лицето на страданието без грим, идеята е да не се натъжаваме, а да се заредим с лъч надежда.

 

Напоследък стана актуално музикалните звезди да посвещават хитовете си на социални теми. Повечето песни на „Евровизия" също бяха посветени на хуманизма.

 

\"На инат\" на Поли Генова и \"Все така\" на Мариана Попова и Орлин Горанов показват, че музикалните клипове могат не само да създават положителен имидж на звездите, но и да помагат на хората в нужда.

 

Посланикът на Япония у нас бил трогнат от инициативата на Джина Стоева и дори й изпратил благодарствено писмо. Все пак надеждата умира последна!