Очаквайте Маша Илиева, Зейнеб, Коцето Калки, Боян Расате, Тити Папазов...

Няма шега, няма измама, в шестата седмица на \"Черешката на тортата\" всичко е на шест. Разбира се, основна заслуга за това имат главните действащи лица: Маша Илиева - прима балерина; Зейнеб - тв водеща; Коцето Калки - музикант; Боян Расате - политик; Тити Папазов - състезател и треньор.

В началото на седмицата, на първата вечеря при Маша, всички са много притеснени и почти не разговарят по между си. Маша приготви руска кухня и направи за гостите си специална изненада, не балетен танц, за успокоение на Тити, а фойерверки в градината.

На втората вечер компанията се събра при Зейнеб. Противно на очакванията, тя не приготви турска кухня, а поднесе изцяло морски деликатеси. Направи дори рибена чорба. Водещата в \"На кафе\" все пак успя да изненада гостите си с истинска белиденс танцьорка.

Третата вечер, при Коцето Калки беше една от кулминациите на седмицата. Изпълнителят на \"Векът на любовта\" посрещна с типично българска и, отново извън очакванията, местна кухня. Всички хапнаха вкусно, пяха, забавляваха се и вече са доста по-освободени, водят все по-отпуснати разговори. Тити дори предложи на Боян Расате двамата да се кандидатират на президентските избори като двойка...

Боян Расате прие новите си другари в къщата си, която прилича на оръжеен магазин, приготви всичко сам и изненада гостите си със стрелба с лък и прескачане на огън.

Тити Папазов е последният домакин тази седмица. Той се довери на двама помощници, за да се представи в най-блестящата си светлина.