Васко и Мага кръстосват шпаги, искри прехвърчат между Мария и Поли...

Четиримата съдии на \"X Factоr\" прекарват доста време заедно и това породи топли чувства помежду им. Стане ли въпрос за музика обаче техните отношения стават съвсем различни.

 

Многобройните часове, които Мария Илиева, Васко Василев, Мага и Поли Генова отделят на шоуто, започват да влияят на тяхното настроение. Изтощителните прослушвания на живо и отговорната задача да бъдат отсети само най-добрите кандидати са повод за прехвърчането на искри между тях.

 

Мария и Поли поспориха за танците на кандидатка от София, която дойде с балет и специална хореография за своето изпълнение.

 

Разгорещен спор между Мага и Васко пък се разрази около един от най-интересните кандидати – актьора от Малък градски театър \"Зад канала\" Владимир Зомбори на 23 години. С изпълнението си той впечатли Поли, Мария и Мага, но Васко Василев не сподели тяхното мнение.

 

Той се обърна към Мага с думите \"да не си е оставил ушите в студиото\", тъй като според него кандидатът за \"X Factоr\" няма правилно интониране. Въпреки това той получи 3 \"да\"-та и продължи в надпреварата.

 

Вижте кои кандидати накараха журито да спори – във видеото. А цялото предаване можете да гледате на Nova Play!