Снощният епизод предизвика небивал интерес сред зрителите!

Поради големия зрителски интерес тази и следващата събота от 14.00 часа Нова ТВ ще излъчи двучасови епизоди на \"X Factor\", които ще представляват най-интересното от изминалата седмица.

 

На 25 септември от 22.30 часа пък предстои извънреден епизод на \"X Factor\", два дни преди първия концерт на живо.

 

От този понеделник стартира тренировъчният лагер за участниците - най-тежкото изпитание. Всички претенденти трябва да се справят с по три задачи, поставени им от Мария, Мага, Васко и Поли - две вокални и една задача-изненада. За талантите се грижеха 3 медицински екипа и 40 човека лични асистенти.

 

Не липсват и инциденти. Една от участничките получи кръвоизлив на гласните струни. Други, изтощени от изморителните репетиции, не издържаха на напрежението и сами поискаха да напуснат \"X Factor\". Всичко това и още много ще можете да гледате от понеделник.

 

Снощният епизод на шоуто предизвика небивал интерес сред зрителите и в интернет пространството. Стела Петрова от Стара Загора, познатият от предишни музикални формати Светлозар Христов и 14-годишният Богомил Бонев вдигнаха на крак и жури, и публика с уникалните си изпълнения.

 

Ако сте ги изпуснали, можете да наваксате като гледате Стела Петрова – ТУК, Богомил Бонев – ТУК, и Светлозар – ТУК. Всички епизоди досега можете да гледате на Nova Play! На http://xfactor.novatv.bg/ пък можете да намерите неизлъчвани изпълнения на участниците.

 

Не пропускайте днешния епизод на \"X Factor\" точно в 14.00 часа!