Райна е една от най-красивите и женствени поп-фолк певици...

Гала затрупа фолк певицата Райна с подаръци по случай 30-ия й рожден. Кръщелницата на Ванга отпразнува юбилея си в студиото на „На кафе", като едва успяваше да си поеме дъх от изненадите, които водещата й беше подготвила.

Певицата се просълзи, когато чу по телефона гласа на майка си. Бояна Терзийска сподели в ефир, че преди 30 години на този ден е била най-щастливата майка, защото Райна се появява след няколко неуспешни бременности. Майката на певицата разказа още, че известната й дъщеря е била зачената в Сибир, а по съвет на Ванга кръстена Райна.

Бояна изненада дъщеря си, като изпрати в студиото най-любимата й детска играчка – малката лисица Козина. След това Райна получи огромна торта под формата на микрофон и си пожела да срещне истинската любов, а през това време в студиото влетяха фенове, които я засипаха с цветя, подаръци и пожелания, от които певицата отново се просълзи. Един от подаръците се появи в клетка – малко пухкаво зайче, което Гала поднесе на Райна, която се слави с любовта си към животните и природата.

Тотален шок за певицата се оказа един странен ритуал, който трябваше да изпълни по настояване на Гала. По стара германска традиция ергените премитат стълбите на кметството, за да докажат, че могат да се грижат за дом и семейство.


По този повод водещата на „На кафе" връчи метла на Райна и я помоли да замете стълбите в студиото. „Сега мама ще каже, че мета инфантилно", притесни се певицата и за да не изложи майка си, замете чевръсто боклуците в студиото.