Основната линия в италианските колекции е вдъхновена от вечната Джанис Джоплин и нейния агресивен характер.

Водещата на прогнозата за времето по Нова ТВ – неустоимата Никол Станкулова, бе един от топ моделите, които представиха най-новите модели есен/зима 2011-2012. За да се осведомят за актуалните трендове, първи по червения килим минаха Румяна Маринова и Яненка Люцканова. За случая Мисис Глоуб бе подбрала мини асиметрична рокля за разлика от приятелката си, която се бе доверила на ежедневния стил. Малко по-късно чаровната актриса Деси Бакърджиева се присъедини към тяхната компания.

Теди Велинова за пореден път не изневери на изискания стил. Поп идолът Орлин Павлов пристигна с любимата си Яна. Безспорно, една от най-големите звезди на вечерта бе Ирен Онтева, която се разхубавява с всяка изминала година.

Достойна конкуренция в холивудски стил й правеше Мисис Европейски Съюз Елена Караколева.

С представянето на новата колекция се зае професор Любомир Стойков. Теди Кацарова изключително внимателно подбираше новите попълнения в гардероба си.

Основната линия в италианските колекции е вдъхновена от вечната Джанис Джоплин и нейния агресивен характер. Вечерните модели са инспирирани от най-успешния топ модел Кейт Мос и нейната съблазън. Мъжете също не бяха пренебрегнати.

Подробности вижте във видеото.