Според прокуратурата, броят на заподозрените все повече се увеличава.

Още разпити и експертизи по делото за убийството на Яна в Борисовата градина. Задържан за престъплението вече няма, а според прокуратурата, броят на заподозрените все повече се увеличава.

Един от основните герои в разследването на убийството на Яна - Николай Русинов беше извикан на разговор в столичната полиция. Причината - готова е съдебно психиатричната му експертиза. Резултатите от нея обаче не могат да се обявят публично, докато делото не започне. Засега Русинов е само свидетел, въпреки че е бил с Яна във фаталната вечер. Спомнял си, че я оставил жива към 5 сутринта. Според съдебните медици обаче, Яна е убита между полунощ и 4 часа сутринта. Сега Николай Русинов отказа да говори за фаталната вечер. 

На разпит, но пред съдия, се яви и новият свидетел по делото – Георги Петров. Таксиметровият шофьор реши да разкаже спомените си четири месеца след убийството в предаването \"Карбовски: Директно\". Той видял втория герой в разследването - Пламен Трифонов и друг мъж от ромски произход близо до мястото на убийството. Трифонов е и единственият обвиняем по делото засега

Георги Петров отказал да даде описание на другия мъж дори пред съдията. Не пожелал да опише колата, с която е пътувал, да даде номера на автомобила или дори мобилен телефон, на който да бъде намерен, обясниха адвокатите.