Пъпрвото телевизионно интервю на последните напуснали \"X Factor\"...

Като един от най-хубавите моменти на сцената, библейските момчета Ангел и Моисей, познати в началото като \"Beautiful Mess\", определиха изпълнението им на \"Черно море\". \"Не очаквахме такава еуфория. Публиката я виждахме толкова изригваща\", призна Ангел в \"Здравей, България\".

Момчетата разкриха, че по аранжимента на песента са работили заедно с Графа, на когото са изключително благодарни. А речитативите, които са извън песента, са ги писали Ангел и негов приятел.

Ангел и Моисей разказаха, че изборът на песента, която изпълниха на десетите елиминации – \"Stand by me\", не е случаен.

\"Това е първата песен, по която работихме двамата. Аз имам много до някъде приятни, до някъде не, спомени в подлеза през февруари месец. При -12 градуса пеех, за да си изкарам парички. Не ми беше удобно да звъня на нашите, че съм закъсал и си казах, \"защо пък сам да не си изкарам парите\", сподели Моисей. Той потвърди, че и сега би направил един концерт в подлеза, дори и само, за да си стопли душата.

Ангел и Моисей заявиха, че въпреки че излязоха от \"X Factor\", възнамеряват да запазят концепцията си и да работят заедно. Двамата споделиха, че много добре се разбират със своя ментор – Поли Генова, и допълниха, че искат да пеят заедно с нея. \"Тя е много готина и точна, винаги влиза в положението и много можем да научим от нея, тъй като е човек с опит\", заяви Ангел.

Момчетата заявиха, че искат да се наложат като стил и стандарт, вместо да копират и да подражават на някой изпълнител. Те допълниха, че \"X Factor\" е едно голямо преживяване за тях, което обаче е взело своите жертви. \"Хора, мечтайте, дерзайте, бъдете настоятелни и упорити\" - беше посланието, което двамата отправиха към всички онези, които искат да участват във второто издание на шоуто, за което вече текат записванията на сайта на предаването.

Какъв специален подарък получи водещият Павел Владимиров от Ангел и Моисей, както и какво още разказаха момчетата в тяхното първо телевизионни интервю – вижте във видеото.