Поради големия зрителски интерес линиите за гласуване няма да бъдат затваряни до финала...

Александра Апостолова, Богомил Бонев и Рафи Бохосян ще се състезават за първото място в най-престижното музикално състезание в света. Победителят ще има шанса да запише песен с чуждестранни продуценти, композитори и аранжьори в студио извън България.

Ангел и Моисей от категорията на групите бяха десетият и последен състезател, напуснал сцената на \"X Factor\" седмица преди големия финал на 11 декември. В сряда вечерта те бяха номинирани за трети път, а срещу тях се изправи Александра.

Дуетът първи се бори за оставане в шоуто с изпълнение на микс от песните на Джон Ленън \"Stand By Me\" и \"Beautiful Girl\" на Шон Кингстън. Момчетата изправиха на крака публиката и показаха увереност в собствените си възможности. След тях Сани се качи на сцената и разпали страстите с невероятното изпълнение на \"Blame It On The Boogie\" на Дъ Джаксънс.

Поли Генова определи последните участници от нейната група като \"откритието на \"X Factor\", призовавайки зрителите да ги подкрепят, защото „олицетворяват новата, свежа вълна на българската музикална сцена\".

Менторът на категорията на Александра за участници над 26 години – Мага, заяви, че според него тя е \"абсолютният победител\". След вота на зрителите, с 41 на сто от гласовете Ачо и Мо, както ги наричат феновете им, напуснаха \"X Factor\".

След Мария Илиева, Поли е вторият ментор, останал без участници в своята категория. Мага продължава с Александра, а Васко Василев – с Богомил и Рафи, които досега не са попадали на елиминации.

В сряда вечерта група \"Акага\" се качи на сцената за да подкрепи финалистите. Те представиха двете си най-нови песни \"20 години\" и \"Тих вълшебен ден\", изпяти в микс заедно с \"Време за море\".

Битката за победител в музикално шоу номер 1 вече започна и поради големия зрителски интерес линиите за гласуване няма да бъдат затваряни до финала на 11 декември. Оспорваната надпревара се пренесе дори и в сайтове за залагания, единият от които е сред най-големите в Европа.

На 7 декември ще видим още веднъж фаворитите на публиката, когато те ще се изправят пред поредното музикално предизвикателство.