Евродепутатът за кризата в Европа...

Евродепутатът от листата на \"Атака\" Слави Бинев коментира в \"Здравей, България\" сътресенията в партията, свързани с напускането на Димитър Стоянов, раздялата на Капка и Волен Сидеров и смесването на личния с политическия живот.

 

\"Повече би могло да ви бръкне в джоба състоянието на Европа в момента, отколкото състоянието на \"Атака\". \"Атака\" може да ви накара да правите аналогия по-скоро с коли и турски сериали\", коментира Бинев.

 

На въпрос дали управляващите имат интерес да разбият партията, Бинев коментира, че ГЕРБ има интерес да не съществува нищо друго, извън него.

\"И като казвам ГЕРБ имам предвид само един човек, защото ГЕРБ за мен са хората, които са готови на подчинение и които са се отказали от ангажимента към себе си\", на мнение е евродепутатът.

 

\"Атака\" в момента не е проблемът на държавата. Други са проблемите\", допълни Бинев и не пожела да коментира повече тази тема.

 

Слави Бинев бе помолен да коментира и темата за кризата в Европа и пакта за финансова стабилност.

 

\"В момента три са основните точки, около които се създава този съюз – контрол над данъците и таксите, бюджетната дисциплина и наказанието на недисциплинираните държави. Тепърва ще се изработват правилници по тези въпроси и какво ще означава това за нашата страна\", заяви евродепутатът.

 

\"В цялата тази обстановка на България прилича на едно болно дете, което е изхвърлено на снега, за да се калява заедно със здравеняците. Много е вероятно това да завърши с един летален изход, защото ние не сме готови за това\", на мнение е Слави Бинев. Той допълни, че страната ни в момента е безмълвен свидетел на всичко, което се случва в Европейския съюз.