Мариела разказа, че преди всичко е слушала вътрешния си глас...

Мариела Пепелджийска от София в понеделник вечерта сключи сделката на живота си и спечели 100 хиляди лева в предаването \"Сделка или не\".

 

\"Мариела дойде с цел в предаването, а тогава всичко е различно. Трябва да се вземе предвид едно много важно нещо – банкерът се опитва да те изкуши и ако успееш да устоиш на това изкушение, ще успееш. Разбира се нужен е и късмет\", разказа в \"На кафе\" водещият Румен Луканов.

 

На 24-годишна възраст Мариела става майка и съпруга. Най-голямата й мечта е да довърши със съпруга си семейната им къща край Своге и сега тя ще може да сбъдне мечтата си.

 

Мариела разказа, че преди всичко е слушала вътрешния си глас, който й е казвал да приеме сделката на банкера и да смени кутиите, въпреки че много е държала на избраната от нея кутия номер 4.

 

Късметлийката сподели, че още едно нещо й е донесло късмет. Мариела вярва във фън шуй и се стреми да подрежда дома и живота си според правилата на тази древна китайска философия за енергията. До последния момент тя стиска в ръцете си китайска паричка, която си купила веднага щом й се обадили, че е избрана да участва в предаването.


Вижте какво още сподели Мариела във видеото.