Благой Иванов - Багата бе намушкан с нож в столично заведение рано сутринта на 26 февруари...

Няма промяна в състоянието на 25-годишния Благой Иванов – Багата. Това съобщиха от \"Пирогов\" Състоянието на Благой Иванов продължава да е тежко. Той е на апаратно дишане и в медикаментозен сън, съобщи доц. Стоян Миланов, началник на централна реанимация.

 

Благой Иванов - Багата бе намушкан с нож в столично заведение рано сутринта на 26 февруари. Багата е с прободна рана под мишницата, която стига до сърцето. Инцидентът стана на столичната улица \"Граф Игнатиев\" 12 в бар \"Айс\".

 

В заведението са нахлули 7-8 души с палки, разменени са били кратки реплики и след това е последвал побой, в суматохата е бил намушкан и Багата.

 

За нападението над Багата е задържан 23-годишният Д.С.– Дъмпела, който остава окончателно в ареста. Разследващият екип е разпитал 17 души, сред които участници в свадата, очевидци и служители на нощното заведение.

 

От извършените разпити се е установило, че най-вероятната причина за скандала и последвалото сбиване е въздействието на голямо количество алкохол, употребено от почти всички членове на двете групи.