„Горещо”, събота, 31 март 2012г., 22:15 часа, Нова телевизия...

Тази събота, 31 март, от 22:15 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо" е Ани Хоанг, която преди броени дни спечели престижната награда "Дебют на годината".

 

Екзотичната попфолк изпълнителка разказва за семейството и произхода си: "В тийнеджърските ми години не мога да кажа, че съм била от най-харесваните момичета... Останалите не ме приемаха – може би заради самата ми фамилия и заради това, че изглеждам по-различна. На моменти – признавам си – съм се чувствала много зле. Плакала съм заради това!" – споделя Ани и признава, че е имала моменти, в които е искала баща й да не е чужденец.

 

От съвсем ранна възраст Ани получава съвети как да се държи пред публика от майка си, която я подготвя и за първото й участие – при Къци Вапцаров. Там – едва на 4 годинки - Ани твърдо заявява, че като порасне ще стане певица – дори по-добра от Глория, с чиято песен се явява на конкурса.

 

Вече певица, Ани се среща с Глория и остава очарована: "Сигурно е единствената колежка, която ми каза, че оттук нататък ще става все по-трудно, но веднъж завърти ли се колелото, нещата просто си вървят и наистина трябва да имаш сили да пребориш конкуренцията." Ани разкрива с каква хитрина е успяла да прекрати договора си с компанията на Ники Китаеца, за да може да продължи да се развива като певица.

 

Ани Хоанг разказва за връзката си с Люси и как й е предложил брак и коментира слуховете около двамата.

 

Вече четиринайсет години от екрана на Нова телевизия Деси Банова ни информира какво ще е времето, затова тази събота в "Горещо" е... преобладаващо слънчево. "Ще издам пред теб една малка тайна – аз искам да следвам метеорология като второ висше. Планирам съвсем скоро да го направя. За тези години страшно много съм искала да съм част от този екип, който прави прогнозите за времето." Деси разказва с голяма любов за малката си дъщеричка, която съвсем скоро ще навърши годинка и за мъжа до себе си, който я изненадва по уникален начин с годежен пръстен.

 

„Горещо", събота, 31 март 2012г., 22:15 часа, Нова телевизия.