Зрителите ще проследят и сложните взаимотношения между Александър и неговия баща Боян...

В поредната серия на криминалната драма „Отплата" младата съпруга на д-р Боянов – Мария, в чиято роля се превъплъщава чаровната певица Емилия, внася раздор в новото си семейство. Д-р Боянов (в ролята Валентин Балабанов) фалшифицира кръвните проби за алкохол на невинния Александър Георгиев (в ролята Велислав Павлов) след катастрофата край „Камбаните" и по този начин се превръща в един от основните виновници за несправедливата присъда.  

 

Докато Александър е в затвора, д-р Боянов се жени за по-младата от него Мария. Своенравна и целенасочена, съпругата му се възползва от властта и престижа, които получава след брака. Мария си поставя краткосрочни и постижими цели, а настоящата й мисия е да отдалечи мъжа си от всичко, свързано с предишното му семейство, включително и от детето му от предишния брак – Георги. Тя ще създаде много конфликти и неприятности, а хармонията в дома на семейство Боянови завинаги ще бъде нарушена.

 

В седмия епизод на „Отплата" всеки един от членовете на новосформираната банда на Александър получава своята задача от плана за отмъщение. Сериозно предизвикателство стои пред ексцентричния актьор Валентин (в ролята Стефан Щерев). Той ще трябва да изпълни сложна роля, а целта е чрез нея да се доближи до един от заклетите врагове на Александър - адвокат Стаменов (в ролята Мариус Донкин).

 

Във вторник зрителите ще видят и какво се случва в отношенията между главния герой и неговия баща Боян (в ролята Джоко Росич). Когато осъждат Александър Георгиев за фаталния инцидент, Боян не успява да повярва в невинността на сина си и нито веднъж не го посещава, докато излежава тежката присъда. На екрана Александър ще си спомни за миналото чрез писмата, които е писал до баща си от затвора.  

 

Повече за сериала, актьорите и героите четете в сайта на "Отплата".