И още - разговор по мъжки с актьора от „Отплата” Орлин Павлов...

Момичето, обиколило модните подиуми на Милано, Париж и Ню Йорк – Теодора Ангелова, краси корицата на майския брой на сп. ЕВА. В откровено интервю топ моделът разказва за нестандартния старт на модната си кариера, когато е била на 21 години и вече майка. Красавицата, родена в Чипровци, се връща назад към стъпките, които извървява до световните модни сцени – от дете, което иска да стане биолог-изследовател, през дипломата за икономика на търговията, желязната дисциплина и лишенията в модния бизнес и саможертвите в името на кариерата.

 

На страниците на сп. ЕВА красавицата разкрива и друга своя страст – градинарството и ландшафния дизайн, като откровено признава, че смята себе си за щастливка – но не по съдба, а по заслуги.

Откровена и емоционална ще бъде срещата и с Елица Мутафчиева, която за първи път споделя за това как се е променил животът й след инфаркта на Христо Мутафчиев. Как се справя с новата ситуация и къде намира сили, за да гледа напред? Вярва ли в ангели и във вълшебни думи и как двамата сега общуват на друго духовно ниво.

Специално за читателите на списанието своя гардероб разтваря и още една чаровна дама – Яна Грудева. Водещата, чиято запазена марка е усмивката, споделя модните си предпочитания и какви дрехи обича да носи.

Разговор по мъжки с актьора от „Отплата" Орлин Павлов – за секса, G точката при жените и срещите с НЛО, за разговорите насън с Борис Елцин и защо смята, че в предишния си живот е бил военен.

И още – главен инспектор Тодор Тодоров – човекът, който през март миналата година успя да накара барикадиралия се в сливенска банка престъпник да освободи заложниците и да се предаде, за изкуството да убеждаваме околните, че сме прави. Ани Халваджиян за увлекателното си пътуване до Виетнам и Мики Рурк, Джанис Дикинсън, Присила Пресли и други холивудски звезди – преди и след несполучлива пластична операция.