Звезди блеснаха на модното събитие Met Gala 2012

Изложбата "Скиапарели и Прада: Невъзможни разговори" беше открита вчера в музея на изкуствата "Метрополитън", Ню Йорк. Тя е част от едно от най-големите модни събития в света Met Gala.

 

Направи ни впечатление, че макар и станали наскоро майки - Бийонсе и Джесика Алба, изглеждат повече от страхотно. В техния случай важи с пълна сила, че майчинството прави жените неустоими.

 

Карибската перла Риана показа нова прическа - вече е чернокоса, и се появи в много прибрана рокля на Кристиян Лобутен.

 

Жизел Бюндхен също демонстрира много добра форма, която бе подчертана от роклята на Живанши, която бе избрала за вечерта.

 

Клеър Дейнс вероятно не се беше спряла на най-удачния избор на рокля за нейната фигура. За разлика от нея, Кейт Бланшет доказа, че е прекрасна и в рокля на Алекзандър Маккуйн.

 

Сара Джесика Паркър, позната от „Сексът и града", се показа в рокля на Валентино - прекалено консервативна на фона на закачливите тоалети, с които се появяваше в прочутия сериал. Кристен Дънст пък се появи в прекрасна в препратка от 30-те на Родарте. Визията на Марион Котияр в Диор също ни впечатли.

 

Със сигурност всяка една от звездите се опитваше да бъде по-сияйна и забележима от останалите. Дали някои обаче не бяха прекалили в опитите си да бъдат прекрасни, оставяме да прецените на вас, след като разгледате снимките, които подбрахме за вас в галерията.