Мария Тюфекчиева и Надя Байрямова – Атанасова впечатлиха готвача...

Мария Тюфекчиева и Надя Байрямова – Атанасова са двете кулинарни майсторки, които впечатлиха шеф Манчев с приготвените от тях ястия, и заслужено победиха в играта „Шеф Манчев търси „Черешката на тортата".

 

След като приготвиха най-апетитно изглеждащите рецепти, сега на двете дами им предстои вечеря за двама в ресторант „Кактус", където самият шеф Манчев ще бъде техен домакин. Те ще имат възможността да се срещнат лично с него и да обменят кулинарен опит, а защо не и единствени да разберат кои са тайните съставки, без които чаровният шеф не може в кухнята.

 

Стотици фенове на кулинарията взеха участие в играта на най-свежото телевизионно предаване, като публикуваха своите апетитни постижения на фейсбук страницата на шоуто. Към момента страницата има близо 30 000 фена, които ежедневно се потапят в атмосферата на кулинарното риалити и активно обменят опит и идеи от света на кулинарията. 

 

„Черешката на тортата" се излъчва всеки делничен ден от 20.00 ч. в ефира на Нова ТВ. Всичко за предаването и участниците в него четете ТУК.