Проведоха се първите по рода си Ladies Awards – Top 40 Beauty and Success...

Звучи странно, но вече имаме първите по рода си награди, звучащи Ladies Awards – Top 40 Beauty and Success. Критериите за оценка не станаха ясни, както и кой имаше тежката дума при раздаването на грамотите.

Ководещата в „Сделка или не" по Нова ТВ бе отличена в престижната категория „Най-красива и успешна ТВ асистентка от корица на еротично издание".

Наталия Гуркова беше пристегнала бюста повече от необходимото. Не е ясно дали Ирен Онтева все още е половинка на италианеца Давиде, но вечният модел може да се класира като една от най-елегантните и ефирни дами на вечерта. Всестранно надарената Деси Зидарова, както винаги бе неотлъчно до съпруга си Мишо. Именно при нея отиде призът за успешно съчетание между модел, актриса, бизнесдама, майка и силна жена. Подобно на нея, младоженката Антония Петрова достойно играеше мечтаната за всяка лейди роля на съпруга. Незнайно защо при всички скандали, придружили избирането й, Тони бе обявена за най-красива и успешна Мис България на 21 век.

Като цяло комбинацията между бизнес и красота е спорна, доколко визиите, модните и професионалните им решения са на ниво, ще оставим всеки сам да прецени.