Версията за грабеж е малко вероятна...

48-годишен немски турист е  нападнат и убит на плажа в Бургас тази нощ. Мъжът е  с над 20 прободни рани в областта на корема, горната половина на тялото и главата. Според източници от полицията жестоката сцена се разиграла в кабинка на плажа, а после раненият мъж успял да стигне до крайбрежната алея.

 

Крайбрежната алея на Бургас осъмна окървавена и заградена с полицейски ленти. Само на метри от нея е кабинката, в която е нападнат мъжа.

 

Причината за смъртта на германеца е обилната кръвозагуба в следствие на множество прорезни и прободни рани,които са нанесени в областта на корема, тялото и главата

 

Мъжът е имал бижута, скъп часовник и голяма сума пари в себе си, което изключва версията за нападение с цел грабеж.

 

Полицейското разследване показва, че убитият е пристигнал на почивка в Бургас с още двама свои съграждани – мъж и жена преди няколко дни. Наели квартира в центъра на града. От МВР – Бургас коментираха, че хората са се познавали още от Германия от клиника за лекуване на алкохолни зависимости. Като всъщност нощта, предхождала убийството не е правила изключение .Те са били в заведение, в което също са употребили голямо количество алкохол.

 

В момента разследващите установяват каква е причината за жестокото убийство и дали приятелите на мъжа не са замесени.

 

Репортер:  Цеца Алексова