Мачът между България и Армения ще се играе тази вечер в 21:00 ч. на стадион "Васил Левски"

Тази вечер от 21:00 часа българският национален отбор по футбол ще играе с Армения на стадион „Васил Левски”.

Момчетата на Любослав Пенев изключват подценяване на съперника и мислят трезво след изключително добрите отзиви след равенството срещу Италия.

Българските играчи се надяват тази вечер на стадиона да има още повече фенове и са убедени, че доверието на привържениците ще бъде постепенно възвърнато.

Билетите на стойност от 10 до 30 лева ще се продават до самото начало на срещата от 21:00 часа тази вечер. Сред феновете със сигурност ще бъде и новият талисман на отбора – Тереза Райкова, която също остана доволна от двубоя с италианците.

Какво казаха преди мача Николай Михайлов, вратар, Любослав Пенев, селекционер и Тереза Райкова, талисман на отбора, гледайте във видеото.

Не забравяйте и другия важен мач тази седмица. Този четвъртък, за четвърта поредна година, ще се проведе благотворителният Мач на звездите, част от MTG United For Peace. На терена на националния стадион "Васил Левски" ще излязат министър-председателят Бойко Борисов, Христо Стоичков, Любо Пенев, Илиан Илиев, други световноизвестни футболисти, както и звездите от X Factor, които също ще подкрепят инициативата.

Събраните средства ще отидат за спортни стипендии за деца в неравностойно положение. И разбира се, всеки, който иска да подкрепи инициативата, вече може да закупи билети.