Признанието на актрисата идва след коментар на Калоянчев за Георги Парцалев

Във връзка с изказване на Георги Калоянчев относно Георги Парцалев, наскърбило водещия на „Всяка неделя”, Кеворк Кеворкян се срещна за разговор с актрисата Стоянка Мутафова относно Калоянчев и Парцалев и техните отношения.

Калата никога не е обичал Парцалев. Винаги съм му казвала: „Кала, защо не знаеш да се цениш! Ти си много повече от него като артист, като творец, талант.” Като че не понасяше неговата популярност. Парцалев знаеше как да се държи с хората, да направи така, че да не го мразят, а да го обикнат”, сподели Стоянка Мутафова пред Кеворкян.

Тя допълни, че Георги Калоянчев правел точно обратното на Парцалев: „Той прави всичко възможно да го намразят хората, а той не е толкова лош човек, както се представя.”

Стоянка Мутафова опроверга казаното от Калоянчев, че Георги Парцалев не обичал децата:  

"Напротив, той много обичаше децата, даже искаше да си осинови две дечица. Казваше ми: "Искам ей тъй да си ги облека като господинчета. Две момченца да си взема".

Бил лош човек, че всички сме и лоши и добри, коментира още актрисата. Според нея темата за Георги Парцалев изобщо не е трябвало да бъде повдигана, защото него го няма сред живите, за да се защити.

„Парцалев нямаше да прости на Калата, но нищо нямаше да му направи. Той беше по-друг човек, много повече уважаващ себе си. Калата не знае да се уважава", обясни Мутафова.

Припомняме ви, че на 8-ми септември в предаването „Карбовски: Директно” Георги Калоянчев потвърди хомосексуалността на Парцалев, както и това, че не е обичал децата. Повече за казаното от Калата може да намерите ТУК.

 

Разговора със Стоянка Мутафова гледайте във видеото.