Поп фолк певицата влезе първа във VIP Brother

Поп фолк певицата Бони е първата, която влезе в къщата на VIP Brother.

Звездата получи специална мисия от Биг Брадър. Тя ще получава специални инструкции от него чрез слушалка и ако не се справи с неговите поръчения,  съквартирантите ще останат без багаж.

"Известна съм с това, че може да съм циганка, но не съм мангалка. Пич съм”, твърди колоритната поп-фолк певица. Казва, че сърцата и душите на ромите са като автобус – има място за всички. Раздава се и се пали по всяко нещо, с което се захване.

Възприема се като добър човек с голямо сърце и голяма душа. “Това, което ми е на сърцето, това ми е в устата”, казва Бони. Не завършва средното си образование, защото тогава не осъзнава, че е важно. “За мен не е нито смешно, нито срамно това, че съм решила сега, макар и с голямо закъснение да завърша средното си образование“, признава Бони.

Като малка мечтае да стане известна певица, да има собствени албуми, да си купи “дънчици” и златно пръстенче. Твърди, че е мъжко момиче, силна жена, защото живота я е направил такава. Цял живот се е справяла сама - без мъж, без спонсори.