Оперната певица призна, че до съвсем скоро не знаела какво е чалга...

Това е една вулгарност накуп. Такава пошлост аз никога не съм видяла, може би в порно филмите, но аз не съм ги гледала. Това е музикално порно, уви, ако се смята, че това е възпитанието на масите тук, това е нещо много страшно, нещо гибелно.

Това заяви великата оперна певица Райна Кабаиванска по време на гостуването си във „Всяка неделя”.

Тя се запита дали това е само българско явление, или балканско, защото не съществува по света и си призна, че до съвсем скоро не знаела какво е чалга.

Певицата сподели пред Кеворк Кеворкян, че на сцената се е чувствала добре почти с всички, включително и с най-големите от миналата генерация.

Райна Кабаиванска разкри във „Всяка неделя” и най-големия си страх - да не живее, колкото учителката си по музика, която починала на 102 години, от която наследила един пръстен с голям брилянт, който й бил оставен с обяснението, че така той ще може да обикаля театрите по света.

"Никога не мисля за смъртта, даже имам едно приятелско отношение към нея. Не се страхувам от нея. Единственият ми страх е да не остана без духа си и да не бъда вързана към едно легло с безброй апарати по мен. Погрижила съм се това да не се случи", завърши оперната звезда.

Цялото й гостуване във „Всяка неделя” гледайте на Nova Play ТУК.