Домоуправителят Величко (Явор Гигов) подозира съпругата си Мими (Милица Гладнишка) в изневяра

Щура ревност и опасни страсти нахлуват в комедийния сериал "Етажна собственост 3. Новодомци" по Нова телевизия този четвъртък!

 

Домоуправителят Величко (Явор Гигов) подозира съпругата си Мими (Милица Гладнишка) в изневяра и е готов на всичко, за да хване своя съперник на местопрестъплението. Истинска солидарност обединява мъжете в комплекса „Шишарка резиденс” и те застават зад домоуправителя в чутовната му битка с… Благовест, който се оказва по-корав, отколкото някой е очаквал!

 

На помощ на Величко се притичва и кранистът Пешо (Стефан Иванов), който има разбиране, защото самият той изгаря от бясна ревност към приятелката си Гери (Милена Маркова). Пешо дори започва да я шпионира и крои коварно отмъщение за футболиста Балериньо (Христо Терзиев). Двамата ревнивци подлудяват целия комплекс и са готови да стигнат до физическа саморазправа за елиминиране на противника! "Шишарка резиденс" е на крак, а цялата родна футболна лига е прекроена...

 

Кой е Благовест, ще оцелее ли връзката на Пешо и Гери или Балериньо ще ги раздели, и защо Величко копае толкова усърдно нощем в градината, ще стане ясно в четвъртък, на 1-ви ноември от 21ч. по Нова телевизия!