Репортаж от престоя му в България и интервю с рапъра очаквайте в неделя от 8.00 часа

По всичко личи, че нашата родина е най-притегателната звездна дестинация на Балканите. Световноизвестни знаменитости буквално се надпреварват да изнасят концерти у нас.


Ретро сцената бе завладяна от Хедауей, а секс символът Саманта Фокс показа на феновете, че ни най-малко не е загубила форма.                 


Най-актуалната новина е, че в сряда идва американският рапър Кулио. Носителят на награда "Грами" обещава шоу, което дълго ще се помни и обсъжда.


Това няма да бъде първо посещение на лошото момче в България. През 2003 г. певецът имаше концерт и по традиция остана впечатлен от родните фенове.


Кулио става популярен по целия свят с хита "Gangsta's Paradise". Парчето влиза в саундтрака на култовия филм от 90-те „Опасен ум”. В клипа, редом до рапъра е актрисата Мишел Пфайфър.


Миналата седмица Румънеца и Енчев пуснаха последното си парче "Miss You”. Сингълът е кавър на Хедауей, а по-любопитното е, че в него ще разпознаете и вокалите на Кулио.


Очаквайте в неделя (11 ноември) от 8.00 часа ексклузивно интервю със самия Кулио, както и подробен репортаж от престоя му у нас!