Шоуто, което тя направи по случай 10-годишния юбилей, бе сред най-обсъжданите събития

Най-шумно обсъжданият концерт през изминалата седмица бе юбилеят на Анелия – 10 години на сцена. Цялата година феновете тръпнеха в очакване да видят своята любимка в целия й блясък. Анелия успя да надмине очакванията.


Поп-фолк певицата е една от малкото, която нито веднъж не е влизала в графата „жертва на модата”. Стилът й винаги е премерен и същевременно грабващ вниманието.


За дългоочакваното събитие тя смени три визии. В първата си поява на сцената излезе с изцяло бял тоалет, декориран с модерните за сезона ресни. Акцентът бе поставен на бляскави обувки.


Анелия хитово откри шоуто в зала три на НДК с „Така ме кефиш”. Екс-съпругата на Коко Динев от самото начало на кариерата си е била почитател на класическите цветове.


Втората визия дойде в пълен контраст. Фракът, който е типично мъжка дреха, все по-уверено си извоюва място в женския гардероб.
Символът на християнството – кръстът, също се класира като желан, символен аксесоар.


На сцената Анелия бе заобиколена от бенда на Дани Милев и дуетните й половинки – Илиян, Гъмзата и Миро. Препълнената зала чу общите им хитове „Две неща”, „4 секунди” и „Завинаги”.


Славата не я главозамаяла и изпълнителката продължава да работи упорито. Ако продължава в същия дух, със сигурност ще празнуваме и Анелия – 30 години на сцена!