Действията му бяха част от специалната мисия на Big Brother

В Къщата влезе големия победител от кастинга за нова риалити звезда Стоян Дудов. Той получи първата си тайна мисия от Big Brother.


Македонската ябълка на раздора Цеце заформи любовен триъгълник между себе си, свръхчувствителния Миро и болезнено директния Боби. Двамата мъже се надпреварваха да я ухажват.  


Редица скандали се развиха под покрива на Големия брат. Стойка стана главно действащо лице и изигра решаваща роля във всички словесни сблъсъци.


Надежда влезе доста агресивно в личното пространство на Стойка, докато съквартирантите почистваха общия си дом. Тя започна да прави забележки за личния живот на актрисата. Стойка от своя страна се опита да се защити и ги обиди, че са доста посредствени.


Така Стойка се оказа един от най-мразените хора в Къщата.  Борислав бе единственият, който се застъпи зад актрисата от Пловдив в тази тежка битка. Ръгбистът дори обвини бившата си половинка Лили, че изоставя приятелката си сама срещу трите сестри, за да не си навлече гнева им. Стойка също смята, че Лили реагира неправилно и отстоява твърдо позицията, че самонадеяното и агресивно поведение на Любов и Надежда не трябва да се подминава с безразличие.


Специална мисия „Да и Не” възложи Big Brother на съквартирантите. Тя бе свързана с положителната нагласа и имаше за цел да покаже какво силно влияние оказва тя на събитията. Единственото, което пожела Големият брат, е да чува „Да” на всеки зададен въпрос. Съквартирантите се изправиха пред индивидуални изпитания.


Първото от тях бе да изядат кексчета, които не се оказаха особено вкусни. За всяко успешно преминато изпитание Big Brother  възстановяваше част от продуктите, които им отне заради нарушението на Панайот.


Дими дори пожертва изтънчения имидж, който е градил с години. Big Brother го постави пред тежка дилема - да промени прическата си и да се боядиса. За да спечели загубената част от провизиите, Дими се съгласи на тази дръзка промяна във външния си вид.


След участието му в първия сезон на Big Brother животът на Найден се промени коренно – той има свое семейство и вече е баща. Днес снимките на любимите хора го накараха да се разчувства и да размисли над това насаме.