Джулия Робъртс използва ягодов ексфолиант за тяло, а Холи Бери е почитателка на невена

Идването на зимата изисква изцяло да променим грижата за тялото. Първата крачка към съвършена кожа е почистването  със свежа и забавна козметика.


Напоследък холивудските звезди все повече се доверяват на ръчно изработени почистващи и овлажняващи лосиони, които се изработват от плодове, цветя, зеленчуци, билки и арома масла.


Хубавата жена Джулия Робъртс използва ягодов ексфолиант за полиране на тялото, а актрисата Меган Фокс предпочита с аромат на портокал. След почистването идва ред на задължително овлажняване. Не забравяйте, че билките доставят на кожата нужното подхранване.

 

Сред най-използваните заслужено се нарежда невенът. Най-вярната почитателка на невена в Холивуд е носителката на Оскар - Холи Бери. За хората със суха кожа – специалистите препоръчват продукти, създадени на базата на зехтина.

 

Имайте предвид, че съчетанието от розова вода, бадемово и какаово масло подхранва, успокоява, тонизира и защитава кожата през целия ден. Свежата и забавна козметика превръща самото и използване в удоволствие.


А сега нещо важно за дамите, които имат разширени пори. Подберете козметика със съдържание на вода от портокалови цветове.


Ако имате нормална кожа, може да се доверите на съвета на Кийра Найлити и да заложите на какаово масло. Маските са незаменима част от зимните разкрасителни програми.


Дерматолозите съветват да пренесете зеленчуковата градина върху лицето си, особено ако имате проблемна кожа. Очаквайте другата седмица още полезни свежи и забавни съвети, почерпени от природната козметика.