Според последните данни избирателната активност във Варненска област е 41,13%

Според последните данни избирателната активност във Варненска област е 41,13%, а в общината – 40,55%, съобщи репортерът на Нова ТВ Искра Урумова. 


Двама са задържаните за разпит в морския град, защото са превозвали гласоподаватели до една от секциите в квартал „Аспарухово”. От прокуратурата съобщиха за Новините на Нова, че през днешния ден са образувани пет преписки по 5 сигнала, като проверките по тях продължават и се очакват резултати.


Изборният ден във Варна до момента - ОБОБЩЕНИЕИзборният ден не се размина без протест във Варна, макар и импровизиран. Около 10-15 души се събраха пред сградата на Общината, тъй като останалите отпътували за столицата, за да се включат в организирания там протест.


Припомняме ви, че Варна се превърна в града, от който тръгна вълната на недоволството. В морския град бяха и най-масовите протести. 


Какво се случва с хората, които участваха всеки ден в тези протести, но не попаднаха в политическите листи и не потърсиха политически дивиденти – гледайте във видеото.