След успешния VIP Brother 2013 предстои интригуващ сезон на Big Brother All Stars

VIP Brother 2013 свърши, но Къщата няма да остане празна.  В понеделник вечер нови Съквартиранти ще сложат началото на Big Brother All Stars 2013. На 18-ти ноември от 20.00 ч. зрителите на Нова ТВ ще видят големия старт на Big Brother All Stars 2013. В Къщата вече са двете плеймейтки Златка Димитрова и Златка Райкова, които подготвят голямо  посрещане за останалите 10 участници.

„Сезонът ще бъде изключително интересен, защото този път няма да има “просто стари Брадъри”, а любимите персонажи от най-успешните сезони, както и емблематични представители на X Factor, Survivor и „Черешката на тортата“!“ , сподели продуцентът на предаването Нико Тупарев. „Искаме да направим шеговит сезон с много позитивни преживявания. В този аспект Станка и Стойко определено ще ни липсват!“, добави той.  В продължение на един месец всеки един от тях ще се опита да утвърди спечелената вече слава, да впечатли зрителите на Нова ТВ и най-важното – да стигне до заветното първо място в Big Brother All Stars 2013. Другата новина e, че наградата за новия сезон ще бъде материална и внушителна. 

Зрителският интерес е налице. Финалният епизод на VIP Brother 2013 през изминалата вечер е бил най-гледаното предаване в телевизионния ефир и  е  привлякъл 31.2% от всички зрители.

Със сигурност зрителите ще чакат с нетърпение да разберат кои са новите Съквартиранти и как ще преминат първите им минути в Къщата.

Всичко това ще стане ясно на официалния старт на Big Brother All Stars 2013  в понеделник от 20.00 ч. по Нова ТВ.