Пореден скандал избухна снощи с участието на депутати от „Атака”

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров е скочил на бой на млад мъж, който го нарекъл „простак”.

 

Скандалът, за който се разбра късно снощи, се е разиграл на летище Варна. В разправията са участвали и други депутати на „Атака”.

 

„Групата на „Атака” се е състояла от шестима мъже и три жени, които пътували в самолета от София за Варна”, разказа пред Нова телевизия Росица Пенкова, главен редактор на varnautre.bg. „В самолета г-н Сидеров разговарял на висок тон с жена, която пътувала във втора класа, докато той е бил в първа. Най-вероятно тя е била от неговата група, познавали са се. Разговорът се е провел на висок тон, а той започнал да вади документи. Доста шумно е обяснявал на жената вътрешнопартийни неща”, обясни Пенкова. 

 

По разкази на свидетели, когато слезли от самолета и се качили на рейса, който да ги откара до терминала, възмутен от поведението на  Сидеров младеж, нарекъл лидера на „Атака” простак.

 

Волен Сидеров и депутатите му веднага скочили на 30-годишния мъж. 

 

„Разказаха ни, че на репликата "простак", г-н Сидеров му скача”, заяви Росица Пенкова. 

 

Шофьорът на автобуса натиснал авариен бутон и спрял автобуса. На мястото веднага пристигат служители по сигурността на летището. 

 

Скандалът се възобновява на новия терминал на летището, когато пътниците си взимат багажите. Очевидци разказват, че хората със Сидеров започват да принуждават останалите пътници от автобуса, които са снимали скандала, да трият тези записи. 

 

Случката се е разиграла около 20:20 часа в понеделник. 

 

„Отвън отново е имало бой между депутатите и въпросното момче. Не мога да кажа дали са били шестима срещу един”, заяви Пенкова. 

 

Ако вие разполагате със снимки или видео на случилото се на летище Варна, можете да ни го изпратите в "Моята новина" или на e-mail: novinite@ntv.bg.