Тя пожела на малката Сиана да избира добротата и да не жали сили в полза на истината

"Пожелавам ти да бъдеш честна с хората и да виждаш хубавото в тях. Така ще носиш достойно името си, което е символ на светлината". С тези думи министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева ориса Сиана, която е "Бебе на годината" за 2014 г.

 

"Избирай доброто в живота си и не жали сили в полза на истината. Бъди умна, защото така другите ще оценят красотата, с която днес аз те орисвам", каза още д-р Андреева по време на церемонията, на която старозагорската болница "Проф. Стоян Киркович" беше домакин. 

 

Министърът на здравеопазването връчи традиционния сребърен медальон на кампанията, която се провежда за 26-а поредна година и пожела на Сиана здравето да бъде неин постоянен спътник, защото без него успехът и щастието, които днес й пожелаха, са трудно постижими. "Нека щастливата звезда те изведе до мечтание от теб върхове. Орисвам те да бъдеш смела, защото ако живееш така, че да подаряваш на другите светлина, ще вървиш по пътя на любовта", пожела д-р Андреева на малката Сиана, а на родителите й - да я отгледат и да създадат от нея един прекрасен човек, съобщи БГНЕС.

 

"Орисвам те да изживееш живота си, така че да не съжаляваш за нищо, когато се обърнеш назад", каза още министърът на здравеопазването. На церемонията присъстваха Областният управител - Живка Аладжова и кметът на града – Живко Тодоров.